Tillbaka till listan
Airolube

Airolube Cleanest Car Essentials 9-delar

Allmän giltighet.

Produktnummer: 1673186

Tillverkare kod: AL-68963

EAN: 8720254668963

423,10 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: inte tillgänglig via telefon

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    Airolube Cleanest Car Essentials 9-delar

    Hink med viktiga bilvårdsprodukter.

    ALLT FÖR DIN BIL!

    Denna hink med en kapacitet på 8 liter är utrustad med alla nödvändiga verktyg för att tvätta bilen. Få din bil att glänsa med Wash + Protect, rengör fälgarna med den kraftfulla Rim Cleaner och låt däcken glänsa med den växtbaserade Tire Conditioner. Sätt sedan sista handen med den naturliga Bumper & Plastic Conditioner och Cockpit Spray. Kort sagt, detta är verktygslådan för den riktiga bilentusiasten, komplett med praktisk tvätthandske och borste.

    1. Bumper & Plastic Conditioner 100ml
    2. Wash+Protect 500ml
    3. Däckbalsam 500ml
    4. Rim Cleaner 500ml
    5. Insektsborttagare 500ml
    6. Cockpit Spray 500ml
    7. Tvätta handske
    8. Tvättborste
    9. Hink 8 liter

    Bumper & Plastic Conditioner
    Denna vaxformel är särskilt effektiv mot matthet och uttorkning och ger näring åt plasten djupt in i fibrerna. 1. Applicera Bumper & Plastic Conditioner på en pappers- eller tygduk. 2. Polera sedan ytan som ska konditioneras. 3. För hårt väderbitna delar, upprepa behandlingen flera gånger för optimalt resultat.

    Tvätta+skydd
    Detta schampo rengör och skyddar din bil med bara en åtgärd. 1. Blanda 10 ml Airolube Wash+Protect per 1L varmt vatten. 2. Applicera på ytan som ska rengöras med en trasa, svamp eller tvätthandske. 3. Skölj med kallt vatten och torka av med en torr trasa efter önskemål.

    Däckbalsam
    Denna naturliga däckglans är smuts- och vattenavvisande och skyddar däcken mot att gummit torkar ut. 1. Applicera Airolube Tire Conditioner på en pappers- eller tygduk. 2. Polera sedan hela däcket.

    Rim Cleaner
    Hjulrengöraren tar enkelt bort bromsdamm, fett och smuts och är biologiskt nedbrytbar. 1. Spraya fälgen med Airolube Rim Cleaner. 2. Låt stå i en minut. 3. Polera sedan Rim Cleaner noggrant med en fuktig trasa eller svamp. Och skölj med vatten.

    Insektsborttagare
    Denna växtbaserade formel har utvecklats speciellt för att ta bort insektsrester från färg och glas. 1. Spraya insektsrester med Airolube Insect Remover. 2. Låt stå i ca 2 minuter. 3. Polera sedan bort resterna med en fuktig trasa eller svamp. Och skölj med vatten. * För torkade insektsrester, låt formulan absorberas längre och upprepa behandlingen vid behov.

    Cockpit Spray
    Denna naturliga och silikonfria inredningsvård rengör nästan all plast i inredningen. 1. Skaka produkten väl före användning. 2. Spraya bilens inre delar av plast med Cockpit Spray. 3. Gnid med en ren mjuk trasa.


    Garanti2 år
    ApplikationTvättar en bil
    KategoriRengör och skydda
  • Tillverkare

    Airolube
    Rengöring, smörjning och underhåll av material endast möjligt med skadliga produkter? Det är nu ett minne blott med Airolube! Alla Airolubes produkter är utvecklade på basis av vegetabiliska oljor och fetter. Grönsaker är inte bara bättre för miljön, det är också säkrare, snabbare och enklare att använda. Förutom dessa naturliga ingredienser är produkterna fria från PFAS eller PTFE och är därför helt biologiskt nedbrytbara. Det finns fortfarande en värld att vinna inom förpackningsområdet. Till exempel är alla förpackningar fria från skadliga drivmedel och 100 % återvinningsbara. Airogroup arbetar med passion varje dag för att utveckla och producera naturliga formler för dagliga konsument- och affärsapplikationer. De framtidssäkra lösningarna erbjuder ett unikt, naturligt och hållbart erbjudande för varje företag och hushåll.
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    30-05-2024

Säker betalning