Tillbaka till listan
Osram

Osram Tyre Inflate 1000 Däckpump

Allmän giltighet.

Produktnummer: 1322927

Tillverkare kod: OTI1000

EAN: 4052899620223

991,52 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer
I lager
Levereras 24-05-2024
Säker betalning

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: inte tillgänglig via telefon

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    Osram Tire Inflate 1000 Tire Inflator

    OSRAM-däckpumparna eller kompressorerna är flexibla i användning. Oavsett om du är hemma i ditt garage, på parkeringen på gatan, på semestern eller på nästa affärsresa.De bärbara däckpumparna är behändiga, lätta och enkla att förvara och transportera tack vare sina kompakta mått. De gör varje däcktryckskontroll och däckpumpning flexibel och enkel.

    Säkerhets- och spareffekt!
    Regelbundet underhåll av däcktrycket hjälper dig att hålla fordonet under kontroll på vägen. Dessutom förhindrar optimalt däcktryck ökat slitage och kan därför ge dig en längre bytescykel för dina däck. Detta sparar pengar och hjälper miljön, eftersom korrekt däcktryck också minskar bränsleförbrukningen och därmed koldioxidutsläppen. Med de nya däckpumparna och kompressorerna från OSRAM kan du nu snabbt och enkelt själv kontrollera trycket på dina däck och justera dem vid behov. Det är viktigt att dina däck är pumpade till rätt tryck för optimal hantering och därmed bättre säkerhet.

    Egenskaper:

    1. Upplyst digital display!
    2. 3,5m strömkabel!
    3. Inklusive inbyggt LED-ljus & 3 adapterset
    4. Lindningsmekanism för enkel lindning av kabeln!
    5. Platt och stabil design!

    OSRAM-däckpumparna är lätta att använda
    Strömmen tillhandahålls av ett 12V eluttag i bilen med en integrerad strömkabel med en lindningsmekanism, en flexibel luftslang med ett lättåtkomligt förvaringsutrymme gör det enkelt att nå dina däck runt ditt fordon. Med en snabb uppblåsningstid, stora tryckmätare med tre olika tryckenheter - bar, kPa och PSI - är det enkelt att avläsa ditt däcktryck. En medföljande förvaringsficka för däckventilkåporna, den stora på/av-knappen för enkel aktivering och den platta designen är perfekt för att få dig tillbaka på vägen på nolltid. De är lätta att hantera utan extra verktyg krävs.

    OSRAM-däckpumparna är mångsidiga
    OSRAM däckpumparna är inte bara avsedda för dina bildäck, med det medföljande tredelade adaptersetet kan du pumpa upp däcken på din motorcykel, cykel, släpvagn och till och med barnvagnar, förutsatt att de är utrustade med pneumatiska däck, sportutrustning, uppblåsbara båtar , bollar, luftmadrasser, vattenleksaker osv.


    För mer information, se vårt produktinformationsblad
    eller besök vår hemsida.
    Kraftfulla däckpumpar som kan pumpa upp ett däck
    inom några minuter.

    TypElektronisk
    MätareDigital
    Med digital display
    Garanti2 år
    spänning12V
    Längd [mm]200
    Höjd [mm]219
    Bredd [mm]88
    Maximalt tryck (Bar)6.9
    Däcktrycksmätare /fyllare utförandeRörlig, med slanganslutning till tryckluftsstation
    Visningsexakthet [bar]0,1
    Vikt (kg]1,356
  • Tillverkare

    Osram
    Osram GmbH är ett företag från München, Tyskland. Osram är ett progressivt företag som använder de senaste teknikerna. Osram är ett välkänt namn inom bilindustrin, speciellt inom bilbelysning. Till exempel erbjuder Winparts billampor, 24V billampor och Xenon billampor av märket Osram
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    24-05-2024

  • Fråga?

    • 1322927. Osram Tyre Inflate 1000 Däckpump
    • För att hjälpa dig väl i fråga behöver vi ytterligare information om bilen. Vi skulle vilja veta från dig: gör / modell / modell, år, kropp, bränsle, automatisk eller skift, antal dörrar, chassinummer.

  • Bruksanvisning

Säker betalning