Tillbaka till listan
Lindemann

Lindemann Total Care Diesel 1000ml

Allmän giltighet.

 • Lindemann Total Care Diesel 1000ml
 • Lindemann Total Care Diesel 1000ml, miniatyr 2

Produktnummer: 1562604

Tillverkare kod: 21191

EAN: 7141141944969

693,67 kr

578,37 kr

Inkl moms
-17%
Visa produktspecifikationer
I lager
Levereras 29-03-2023
Säker betalning

 • 14 dagars ångerrätt
 • Beställ smidigt och betala tryggt
 • Snabb leverans: 2 dagar
 • Expert Kundservice

Kundservice: 08-446 81 232

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
 • Specifikationer

  Lindemann Diesel Boost 400ml

  Med Total Care Diesel har Lindemann en toppdieseltillsats som är unik på marknaden. Detta beror delvis på den höga koncentrationen av aktiva substanser och den mångsidiga effekten. Lindemann Total Care Diesel är en kraftfull dieselrengörare som grundligt rengör hela insugnings- och avgassystemet. Total Care Diesel är lämplig för alla dieselmotorer från gammal till ung (Euroklass och common rail) och kan användas för både förebyggande och botande behandlingar. Dieselmotorer har numera fler och fler problem och lider av inre föroreningar, vilket resulterar i en smutsig eller igensatt EGR-ventil eller partikelfilter. Lindemann TCD tar bort kolavlagringar och smutsrester från EGR-ventilen, injektorer, turbo, rör, inlopps- och utloppsventiler och partikelfiltret (DPF). Förutom rengöringsegenskaper har denna produkt även en stark smörjförmåga!

  1. Unik produkt för (smutsiga) dieselmotorer
  2. Rengör dieselpartikelfiltret (DPF)
  3. Rengör EGR-ventilen
  4. Rengör turbo, injektorer och inlopps- och utloppsventiler
  5. Sparar bränsle
  6. Ökar cetantalet omedelbart
  7. Ger skydd mot rost och korrosion
  8. Rengör hela bränslesystemet
  9. Säkerställer en renare och effektivare förbränning
  10. Mindre CO2-utsläpp
  11. 1 burk på 1 liter är bra för 1 tank!
  12. Säkerställer längre livslängd och funktion av komponenter
  13. Har rengörande och smörjande egenskaper

  Instruktioner;

  Tillsätt hela innehållet av 1000 ml Lindemann Total Care Diesel till bränsletanken. Fyll på före tankning så att Total Care Diesel omedelbart blandas med dieseln. Överdosering är inte skadligt. Skaka väl innan användning!

  Total Care Diesel fungerar bäst om en körning på +/- 20 minuter görs omedelbart efter tillsatsen med en och annan ökad hastighet (2000-2500 RPM). EGR-ventilen öppnar vid denna hastighet, vilket gör att även EGR-ventilen och intaget ingår i en rengöringsprocess. TCD:n är 100 % säker för bilen och ofarlig. Den årliga rengöringen av bränslesystemet fungerar bäst med Lindemann Total Care Diesel.


  ApplikationDiesel
  funktionDieselsystem renare
  Garanti2 år
  innehåll1000 ml
 • Tillverkare

  Lindemann

  Lindemann Performance Products

  Lossa problem som vevhuspress, tappventiler eller oljeläckage enkelt och effektivt? Detta är möjligt med Lindemann-tillsatserna. Dessutom förbättrar Lindemann-tillsatser smörjning, vilket inte bara undviker kostsamma mekaniska problem utan gör maskiner och fordon ännu effektivare. Tack vare den goda inre rengöringen och smörjningen av motorn kommer ett stort bränsle att sparas!

  Lindemann Performance Products har utvecklat tillsatser och smörjmedel för personbilar, marin, industrimaskiner och maskiner inom jordbrukssektorn sedan 1979. Lindemanns produkter är kända för sin höga kvalitet.

 • Leveranstid

  Förväntat leveransdatum:

  29-03-2023

 • Fråga?

  • 1562604. Lindemann Total Care Diesel 1000ml
  • För att hjälpa dig väl i fråga behöver vi ytterligare information om bilen. Vi skulle vilja veta från dig: gör / modell / modell, år, kropp, bränsle, automatisk eller skift, antal dörrar, chassinummer.

Säker betalning