Tillbaka till listan
Osram

Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20

Allmän giltighet.

  • Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20
  • Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20, miniatyr 2
  • Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20, miniatyr 3

Produktnummer: 1556265

Tillverkare kod: LEDSL104

EAN: 4062172295840

855,94 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer
I lager
Levereras 02-05-2024
Säker betalning

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: 08-446 81 232

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20

    Var förberedd med LEDguardian Road Flare Signal TA20 varningslampa.

    Varna trafiken!
    OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20 är godkänd enligt §53(a) TA20 StVZO och kan därför användas och användas som ett komplement till varningstriangeln i händelse av ett defekt fordon i vägtrafiken i Tyskland. Den 360-graders synliga orange varningsljusfunktionen hos OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20 är synlig på långt avstånd och kan ge viktig information om en farlig vägtrafiksituation i händelse av en nödsituation.
    I Tyskland kan vid haveri eller olycka, förutom den obligatoriska varningstriangeln, varningslampan magnetiskt fästas på biltaket och tändas för att markera farozonen. Till skillnad från en varningstriangel varnar den andra trafikanter för en ovanlig situation på vägen genom att aktivt blinka. Med 18 hållbara högeffekts-LED-lampor, upp till 140lm och upp till 2000K, kan du dra uppmärksamhet till dig själv under dagen och på natten och uppmärksamma andra trafikanter på en farlig situation såsom ett stoppat fordon i trafiken.

    Användarvänlig!
    Tack vare sin kompakta design kan du förvara varningslampan inom bekvämt räckhåll i bilen och vid behov snabbt och enkelt fästa den direkt på fordonets tak tack vare magnetfunktionen. En annan fördel är att varningslampans 5200mAh Li-Ion-batteri enkelt kan laddas med den medföljande 80 cm USB-C-laddningskabeln.

    Robust!
    LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20 har testats och validerats i det DIN EN ISO/IEC 17025 certifierade miljösimuleringslaboratoriet för extrema yttre påverkan relaterade till vatten, damm, värme, kyla och påverkan. I enlighet med IP-skyddsklass IP54 är OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20 resistent mot vatten, damm och stötar och har ett särskilt högt vindmotstånd som tål en vindstyrka på upp till 210 N/m.

    Obs: Denna produkt är inte en ersättning för den (lagligt obligatoriska) varningstriangeln!
    Beakta särskilda bestämmelser och lagar i länder utanför Tyskland för användning och användning av en extra varningslampa i vägtrafik.

    Egenskaper:

    1. LED
    2. TÜV och KBA godkända
    3. uppladdningsbar
    4. Magnetisk

    För mer information, se vårt produktinformationsblad
    eller besök vår hemsida.

    Spänning [V]3,7
    Nominell effekt (W)2,2
    FärgOrange
    LamptypLED
    Garanti2 år
    ApplikationVarningsskiva
    godkännandeTUV & KBA
    bekräftelseMagnetisk
    uppladdningsbartJa
  • Tillverkare

    Osram
    Osram GmbH är ett företag från München, Tyskland. Osram är ett progressivt företag som använder de senaste teknikerna. Osram är ett välkänt namn inom bilindustrin, speciellt inom bilbelysning. Till exempel erbjuder Winparts billampor, 24V billampor och Xenon billampor av märket Osram
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    02-05-2024

  • Fråga?

    • 1556265. Osram LEDguardian® Road Flare Signal TA20
    • För att hjälpa dig väl i fråga behöver vi ytterligare information om bilen. Vi skulle vilja veta från dig: gör / modell / modell, år, kropp, bränsle, automatisk eller skift, antal dörrar, chassinummer.

Säker betalning