Tillbaka till listan
Remus

REMUS LJUDKONTROLL STE0009BT

Allmän giltighet.

Produktnummer: 1072189

Tillverkare kod: STE 0009BT

14 255,27 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer
I lager
Levereras imorgon

Gratis verzending

Säker betalning

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: inte tillgänglig via telefon

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    REMUS LJUDKONTROLLER STE0009BT

    REMUS SOUND CONTROLLER (APP-kontrollerad) består av den elektroniska styrenheten, OBDII-kontakten, fjärrkontrollen och en styrmotor med tillhörande ledningsnät. Den används för att styra de integrerade ventilerna med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom kan denna ljudkontroller styras via APP som ska laddas ner.


    Garanti2 år
  • Tillverkare

    Remus
    REMUS (REMUS Innovation GmbH) är en österrikisk tillverkare av sportavgassystem.
    Företaget grundades 1990 och lyckades bara fem år senare bli världsledande inom sportavgaser. En produkt av högsta kvalitet, med ett fantastiskt ljud och en perfekt passform, det är vad REMUS är känt för. Remus är därför en OEM-leverantör till olika välkända premiumbiltillverkare.

    Fabriken i Österrike tillverkar och levererar OEM-avgaser direkt till märken som Mercedes AMG, Porsche, Bentley, McLaren, Aston Martin, BMW eller Ducati. REMUS har även ett brett sortiment för alla vanliga europeiska bilmärken med perfekt passform. För varje bil strävar REMUS efter ett sportavgassystem med bra ljud och maximalt vridmoment. REMUS tillverkar avgassystem med de senaste, avancerade maskinerna för att fortsätta garantera högsta kvalitet. Väljer du REMUS sportavgaser väljer du ett fantastiskt ljud, toppkvalitet och mer kraft.

    Remus har varit aktivt involverad i internationell motorsport sedan 1990. Kunskapen och avancerad teknik som förvärvats inom motorsporten tillämpas direkt på alla REMUS sportavgaser, från ljuddämparen till hela avgaslinjen. Certifieringar som ISO 9001, ISO 14001 och ISO/TS 16949 som krävs inom bilindustrin bevisar att världsledaren inom sportavgaser är en erfaren och kompetent partner för den internationella bilindustrin.
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    imorgon

  • Fråga?

    • 1072189. REMUS LJUDKONTROLL STE0009BT
    • För att hjälpa dig väl i fråga behöver vi ytterligare information om bilen. Vi skulle vilja veta från dig: gör / modell / modell, år, kropp, bränsle, automatisk eller skift, antal dörrar, chassinummer.

Säker betalning