Kampanjvillkor

Det är Black Friday-vecka igen på Winparts! Black Friday är ett fenomen som har kommit över från Amerika och anses vara starten på julhandelssäsongen. Black Friday blir mer och mer känt och större, och Winparts kan naturligtvis inte stanna kvar!

Under Black Friday har vi fantastiska rabatter på nästan alla våra produkter hela veckan. Eftersom vi alltid har konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att du inte hittar bättre erbjudanden någonstans. Detta vill du inte missa!

Regler och villkor Black Friday Week & Cyber Monday:

  • Black Friday-veckan på Winparts startar måndagen den 21 november klockan 00:00 och slutar den 25 november klockan 23:59.
  • Cyber Monday kommer att äga rum måndagen den 28 november från 00:00 till 23:59.
  • Kategorier som är undantagna från kampanjer och rabatter är följande: Däck, takboxar, cykelhållare på dragkrok, coilover-satser, sportavgaser och kompletta sänkningssatser.
  • Rabattkoder är giltiga under en begränsad tid.Rabattkoder är inte giltiga i kombination med andra rabattkoder.
  • Rabattkoder är inte giltiga i kombination med andra kampanjer.
  • Under Black Friday Week gör vi vårt yttersta för att hålla alla leveranstider. På grund av upptagen hos våra transportörer kan leveransen dock ta lite längre tid än vad du är van vid från oss. Vi ber om er förståelse för detta. Har du en fråga om din beställning? Tveka då inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.
  • Ytterligare kampanjvillkor är kopplade till våra allmänna villkor.

Jag har glömt att ange min rabattkod, vad nu?

Inga problem. Vi kan fortfarande använda koden på beställningen upp till 7 dagar efter din beställning. Förutsättningen är givetvis att din beställning gjordes på kampanjdagen och att de beställda produkterna även gällde denna kampanj. Produkter som är uteslutna från kampanjer hittar du ovan.