Tillbaka till listan
Gas Audio Power

GAS MAX nivå 1 mellanregisterbas 8"

Allmän giltighet.

Produktnummer: 1735654

Tillverkare kod: MAX PMW1-84

EAN: 7394409021838

1 050,22 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer
I lager
Levereras 16-05-2024
Säker betalning

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: inte tillgänglig via telefon

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    I Sverige har vi uttrycket "Lagom" för när saker och ting är i måttlig mängd. I detta avseende är MAX PMW1-64/84-högtalaren så långt ifrån svensk som den kan komma. Den är byggd för att förvåna alla och ge dig en riktig MAX-upplevelse på nästa nivå.

    EN SMÄLTANDE KRYCK AV REDNING
    Denna mellanregisterbas ger dig all den prestanda du behöver. Vi har kombinerat en vattenavvisande kon (WRC), HQ ferritmotor, röstspole av koppartråd, Kaptonformer och en kortslutningsring i koppar till en vacker högtalare. Med lite justeringar blir resultatet en produkt som inger en vansinnig vördnad. Vi kallar det MAXIMAL ljudupplevelse!

    UNDVIK DIN PASSION FÖR Kompromisslös LJUD
    För att få bästa möjliga prestanda från ditt ljudsystem, utmana dig själv att nå nya höjder! Med MAX PMW1-64/84 kan du uppleva alla delar av mellanregisterspektrumet. Det är en riktigt spännande mellanhögtalare med ett dynamiskt och detaljerat ljud som också erbjuder massor av auktoritet. Med hjälp av smarta designval som en låg FS-design, en progressiv A3 NBR-upphängning och en polycotton/Nomex-spindel har vi skapat en högtalare som både kommer att överraska och imponera!

    NÄR ANDRA GÅR HÅRT, GÅR VI HÅRDARE
    Du vill höja volymratten högre än 11, och en högtalare som låter dig bli galen kräver två saker: robusta material och en cool design. Korgen är gjord av stål med anpassad M-design och vi har lagt till industriell sandfärg så att den ser lika bra ut som den spelar. Cool är också DVS™ (Dual Ventilation System) för mindre distorsion och bättre värmeavledning.

    VI ÄR INTE RIKTIGT REDO ÄN
    Du måste ta hand om de saker du älskar, så vi lade till en sexkantsgrill med ett aluminiummärke för att skydda din nya favorithögtalare. Om du tittar noga har vi lagt till något som vi kallar en CD Crosshead-terminal. Detta är en överdimensionerad "Cable Direct"-anslutning. Den är solid och rymmer ledningar på upp till 10 mm² (8 AWG)! SPL är trots allt en livsstil, så lägg till fler högtalare till ditt SPL-bygge - du vet att du vill.

    Serie: MAX
    Komponent: mellanregisterhögtalare
    Storlek: 8 tum
    Nominell impedans: 4 Ohm
    Effekt RMS: 150W
    Effekt MAX: 300W
    Frekv. Svar: 50-8 000 Hz
    Kon: Pressat papper med WRC
    Magnet: Neodym

    Lämplig för:

    200 mm


    ApplikationSubwoofer
    ström300W
    Subwooferstorlek8 tum
    Garanti2 år
  • Tillämplighet

    Allmän giltighet.

  • Tillverkare

    Gas Audio Power
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    16-05-2024

  • Fråga?

    • 1735654. GAS MAX nivå 1 mellanregisterbas 8"
    • För att hjälpa dig väl i fråga behöver vi ytterligare information om bilen. Vi skulle vilja veta från dig: gör / modell / modell, år, kropp, bränsle, automatisk eller skift, antal dörrar, chassinummer.

Säker betalning