Tillbaka till listan
Osram

Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus

Allmän giltighet.

  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus
  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus, miniatyr 2
  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus, miniatyr 3
  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus, miniatyr 4
  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus, miniatyr 5
  • Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19 - Säkerhetsljus, miniatyr 6

Produktnummer: 1555797

Tillverkare kod: LEDSL103

EAN: 4062172185967

884,62 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: inte tillgänglig via telefon

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    Osram LEDguardian® Truck Flare Signal TA19

    Ljus är säkerhet - se och synas med OSRAM Var förberedd - med OSRAM LEDguardian varnings- och säkerhetslampor. OSRAM LEDguardian TRUCK FLARE Signal TA19 är en LED-varningslampa som måste bäras i fordonet och användas i händelse av haveri i Tyskland. Detta gäller alla fordon med en totalvikt på ≥ 3,5 ton enligt §53a StVZO. Dessutom uppfyller OSRAMs TRUCK FLARE även de krav som anges i de tekniska kraven för StVZO (TA 19). Dessa anger att varningsljuset måste uppfylla följande egenskaper: Ett gult blinkande ljus, en kontinuerlig drifttid på minst 15 timmar, en blinkfrekvens på 1,5 Hz ± 0,5 Hz ? 90 ± pulser per minut och ett dynamiskt tryck på 21 kg/m² ? vindstyrka 9. Endast de ljus som uppfyller dessa krav är officiellt godkända för användning i vägtrafik. Varningslampan måste vara igång bredvid varningstriangeln för att indikera riskområdet vid haveri eller olycka. Användning är inte obligatorisk för fordon ≥3,5 t, men är givetvis möjlig och rekommenderad för alla trafikanters säkerhet.

    Varna trafiken!
    Den blinkande orange varningsljusfunktionen hos OSRAM LEDguardian TRUCK FLARE Signal TA19 är synlig på långt avstånd och kan ge avgörande information om en farlig situation på vägen i händelse av en nödsituation. Den varnar andra trafikanter för en potentiellt farlig situation på vägen genom att aktivt blinka, i motsats till den enkla reflektionen som en varningstriangel. Med 6 högeffekts lysdioder med en lång livslängd på upp till 6000K kan du uppmärksamma dig under dagen och natten och förhindra andra trafikanter från en farlig situation, som till exempel ett trasigt fordon på vägen. Dessutom kan TRUCK FLARE även fungera som ficklampa. Som en extra funktion är en ljus vit ficklampa integrerad som möjliggör ytterligare applikationer, såsom en arbets- eller inspektionslampa.

    Kompakt och robust!
    Tack vare sin kompakta design kan du förvara varningslampan inom bekvämt räckhåll i fordonet och vid behov snabbt och enkelt ställa upp den precis bredvid varningstriangeln tack vare de utfällbara, robusta halkfria fötterna. En annan fördel är att de medföljande batterierna gör att OSRAM LEDguardian TRUCK FLARE Signal TA19 omedelbart är redo att användas. LEDguardian TRUCK FLARE Signal TA19 har testats och validerats i vårt DIN EN ISO/IEC 17025 certifierade miljösimuleringslaboratorium för extrema yttre påverkan i termer av vatten, damm, värme, kyla och påverkan. Med en skyddsklass på IP54 är OSRAM LEDguardian TRUCK FLARE Signal TA19 resistent mot vatten och damm.

    Egenskaper:

    1. LED
    2. Ficklampa funktion
    3. Godkänd ≥ 3,5 ton enligt §53a StVZO
    4. 4x AA ingår!

    För mer information, se vårt produktinformationsblad
    eller besök vår hemsida.

    Spänning [V]6
    FärgOrange/Vit
    Gul
    LamptypLED
    Garanti2 år
    ApplikationVarningsskiva
    Märkeffekt [W]3/1,5
  • Tillverkare

    Osram
    Osram GmbH är ett företag från München, Tyskland. Osram är ett progressivt företag som använder de senaste teknikerna. Osram är ett välkänt namn inom bilindustrin, speciellt inom bilbelysning. Till exempel erbjuder Winparts billampor, 24V billampor och Xenon billampor av märket Osram
  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    06-06-2024

Säker betalning