Tillbaka till listan
AutoStyle

Bil Wrapping Folie 152x200cm Glossy Svart, lim

Allmän giltighet.

Produktnummer: 0447653

Tillverkare kod: EU 407941

EAN: 8714767439554

688,64 kr

Inkl moms
Visa produktspecifikationer

  • 14 dagars ångerrätt
  • Beställ smidigt och betala tryggt
  • Snabb leverans: 2 dagar
  • Expert Kundservice

Kundservice: 08-446 81 232

Ställ din fråga hos våra produktspecialister.

Frågor och svar
  • Specifikationer

    Carbon wrap som garanterar dig ett exklusivt utseende för din bil. Den flexibla folien har strukturen av verkligt kol och känns också väldigt realistiskt.

    Skivan finns i storleken 152x200cm. Så du kan hålla många delar med 1 ark. Du kan enkelt applicera det själv och om du vill ha något annat kan du enkelt bli av med det igen. Med Carbon Wrap kan du inte bara ge din bil ett nytt utseende, men du kan också använda den för skada på din bil. Folien täcker en komplett panel och så håller du den över skadorna. Dessutom skyddar du även dina delar mot korrosion.


    FärgSvart (glänsande)
    ApplikationWrapping folie
    Garanti2 år
    monteringsLim
    dimensionen152 x 200 cm
  • Tillämplighet

    Allmän giltighet.

  • Tillverkare

    AutoStyle

    Autostyle är en internationell grossist och specialist inom autotuning och kortdesign. Autostyle-serien omfattar mer än 50 000 bildelar och tillbehör. Autostyle fokuserar främst på sportsmän och komfort. Många Autostyle-produkter riktar sig till människor som vill ge egen bil en personlig vridning genom att passa sportiga tillbehör.

    Autostyle är traditionellt ett familjeföretag med rötter i Groningen, men har sedan dess vuxit till en spelare med ett omfattande nätverk av återförsäljare i Benelux. Dessutom är Autostyle verksamt i hela Europa. Produkter från Autostyle präglas av ett bra priskvot. Ett urval från autostylområdet:

    - Hjulskydd
    - Bilmattor
    - Strålkastare
    - Styling Bakljus
    - Xenon-kit
    - Monteringsmaterial Radioâs
    - Sänkningssatser och fjädrar
    - Bilstolar täcker
    - Avgassystem

    Tuning och styling produkter marknadsförs delvis under eget varumärke, AutoStyle. Men dessutom är Autostyle också distributör av ett stort antal A-märken inom bransen. Förutom våra egna märken och stylingsatser säljer vi även Sparco, Samco, Simoni Racing, K & N, Tenzo Racing, H & R och Dynamik via Autostyle. Vi levererar många Autostyle produkter från vårt eget lager, vilket gör att produkterna vanligtvis levereras inom en dag.


  • Leveranstid

    Förväntat leveransdatum:

    24-04-2024

  • Bruksanvisning

Säker betalning