Hur beställer jag?

Det är helt enkelt att lägga ut en beställning hos oss! Du kan leta produkter genom att använda sökfältet eller genom att bläddra genom produktkategorier.

Vi förstår att utbudet kan synas överväldigande, om du fyller i ditt registreringsnummer eller väljer din biltyp manuellt så visas bara produkter som passar till din bil, så blir det lite lättare att hitta det du behöver!

Steg 1  Välj de produkter som du vill beställa och lägg till dem i kundvagn, om du behöver bara en produkt så kan du direkt klicka på "beställa", annars kan du klicka på "lägg i kundvagn" för att fortsätta shoppa!

Steg 2  När du har valt allt du behöver, kan du kontrollera antalen och kostnaderna i kassan.

Steg 3  För att beställa behöver du ett konto på Winparts.se, logga in eller skapa ett nytt konto om du inte än har ett.

Steg 4  Sedan får du följa anvisningarna och slutföra beställningen genom att betala. Vi återkommer med en orderbekräftelse via e-post.

Om du inte angav dina fordonsuppgifter och beställer varor som är bilspecifika har du en chans att ändå ange ditt registreringsnummer så att vi kan kontrollera det åt dig, detta krävs inte, så om vi inte får något svar kommer din beställning att behandlas som vanligt

Om du skulle behöva hjälp vid beställning, är det bara att ta kontakt med oss, så hjälper vi gärna.